Det kommer efter

Snart två månader har gått efter olyckan och jag blir bara tröttare och tröttare. Det kommer väl efter alltihop.

Arvingen kämpar på. Han har börjat blogga så smått igen.

Bloggtorka råder i mitt huvud.
1 Anne-Maj:

skriven

Tillståndet verkar vara överallt. Alla behöver sätta sig och invänta själen som buddhister brukar göra. Kram

2 carulmare:

skriven

Man har ju mycket kraft att tillgå, när det verkligen behövs - och sedan behöver man vila. Ja, så är det i alla fall för mig... Att vila med ett leende på läpparna, det är något som jag fortfarande försöker lära mig...

3 Excessa:

skriven

Det finns växter som inte blommar förrns efter de gått igenom en svår torka.. Så låt torkan vara så länge Du vill.. o kom ihåg att försöka vara aktsam om Dig!

4 Bloggblad:

skriven

Jag känner igen det där... man har krafterna när man måste, sen märker man vart de tog vägen. Jag vilar rätt mycket också nu.

5 Quid Vis:

skriven

Bloggbrist råder även här. Jag tror att det beror på hösten, man blir påverkad av allt annat som går i ide. Ibland tryter inspirationen och det går inte att skriva på beställning. Härligt att Arvingen kommer tillbaka i sin takt.

6 Mette:

skriven

Ja, tröttheten beror säkert på det! Så´nna saker kommer efteråt. Precis som när man blir sjuk efter en psykisk ansträngning. Det liksom lagras i en.

7 turmalin:

skriven

samma bloggtorka har drabbat mig i höst..det känns som tomt inom en ibland..
Kämpa vidare!

8 frktjatlund:

skriven

Nä men, gulle dig som min skulle ha sagt

9 Albatrossen:

skriven

Har just läst igenom din blogg och känner mig väldigt berörd av det du skriver. Låter som om du haft det rejält tufft. Vad bra att det verkar gå åt rätt håll nu...
Nu har jag jag just skrivit klart mitt inlägg till bloggstafetten, så om jag fattat det hela rätt ska jag nu ge dig ett ämne, så här kommer det: Livslust.
Lycka till!

10 Björn:

skriven

Visst kommer det efteråt. Och vad torkan beräffar så tror jag den kommer och gå, så är det för mig också. Skönt att det i varje fall är på rätt väg med din arvinge, hoppas bara att vägen leder ända fram. Sköt om dig!

11 Farsan Baloo:

skriven

Hejsan

Ett litet meddelande från Solidaritetsbloggen. Vi har nu startat upp en ny insamling, denna gången till BRIS, Barnens rätt i samhället.

Kolla in bloggen för mer information

http://delameddig.blogspot.com

mvh / Marcus

12 Inga M:

skriven

Du kommer att hämta nya krafter ur denna downperiod. Ge Dig själv bara lite vila och låt Dig vara lite lessen också om det behövs. Sen blir det bättre. Kanske har Du haft så fullt sjå med att hjälpa alla andra att det inte varit tid till att sörja själv. Om Du känner för att stå över i skrivarcirkeln så kan jag ta över Din pinne istället för Dig. Jag är efter Dig på tur tror jag, men fundera några dagar.
Ha det så gott det går o var rädd om Dig själv nu!!

13 Maria:

skriven

Helt okej med trötthet. Helt okej med bloggtorka. Mina varmaste kramar.

14 ab:

skriven

Förstår din trötthet. Vila du, så reder dig upp sig.

15 En liten tant svarar alla:

skriven

Tack alla för uppmuntran och kloka ord. Jag torkar nog lite till men ett hälsotecken måste vara att jag blev så himla arg när jag idag läste om CSN och ett omänskligt avslag så jag blev tvungen att blogga härovan.

16 gunsan:

skriven

En Liten Tant... man får ha blogg-torka och slut på krafter. Men släpp allt och "vänta" i det vardagliga så återkommer det ena med det andra.
Arvingen är trotts allt en stor sak för din knopp och själ, att alltid finnas(hur du än mår- och givetvis finns du med glädje och styrka just då) till hands. Men orkar du samla styrka igen mellan varven? Eller tömms de hela tiden? För att MYCKET ORKAR MAN, men bygga upp sig igen tar tid. Vad gör du för att återfå kraft och ork? Tankar mal osv. Nu menar jag ej detta som negativt... i ordet VILA ingår så mycket... hinner du göra det? FÖR DIN SKULL-för att orka med resten. Eller är tröttheten svaret... aj aj aj ... jag glömde mig själv. Och som kvinna kan jag säga DET ÄR EJ EGO ATT TÄNKA PÅ SIG SJÄLV DÅ OCH DÅ ÄVEN VID DESSA TILLFÄLLEN.
EN-LÅNG-ÅTERUPPBYGGANDE-GO-KRAM :)

17 En liten tant:

skriven

Gunsan: TACK, du förmedlar så mycket värme.

Kommentera här: