Lars Anders Johansson Band

Den som följt min blogg vet att vi i familjen sliter med följderna av den våldsamma trafikolycka som Arvingen råkade ut för i augusti 2006. Vill man läsa det jag skrivit så finns det i kategorin Livet.

Vill man läsa Arvingens egna inlägg på hans blogg Slottet i saknadens dalar hittar man alla inlägg hittills här.

En förlamad arm och hand innebär stora inskränkningar i vardagslivet för vem som än drabbas. Testa att hyvla ost med bara en arm/hand, eller försök äta med kniv och gaffel, diska för hand eller något annat vardagligt.

Är man dessutom gitarrist förlorar man möjligheten att spela gitarr.

Tack vare den egna själsstyrkan tillsammans med osviklig support av den fantastiska  J (ryttarinna och råttägare) och uppslutningen av de enastående bandmedlemmarna går även musiklivet ändå vidare. Singeln Svärmorsdrömmen släpptes i december.

Den som befinner sig i Stockholm kan se bandet live på Musikvalvet Kåkbrinken 5 (en smal tvärgata till Västerlånggatan) Gamla Stan i Stockholm onsdag 28/2 kl. 19.00

Se'n dröjer det ett tag innan nya spelningar kommer att genomföras. Stor operation väntar i början av mars.

Men på YouTube finns nu en video från deras framträdande i Kanal Lokal Stockholm

Och på myspace kan man höra mer av dem
1 Bloggblad:

skriven

KUL! Jag har sett och njutit!

2 Ella:

skriven

Vad du måste vara stolt!

Jag håller tummarna för operationen. Vet nog ganska väl hur ni känner inför den.

Kram

3 carulmare:

skriven

Härligt, svängigt - och med influens av folkmusik också. :) Vilket får mig att komma till mitt ärende: Jo, har länkat till detdär som du skrev om folkmusik och kulturstöd... Ja, det var ett inlägg som fick mig att göra ett ganska märkligt och högst oväntat tankehopp....!

4 Björn:

skriven

Det är HELT ok att göra reklam för en bra vara :-)

5 En liten tant:

skriven

Bloggblad: Roligt att du gillade det!

Ella: Ja, stolt! Alla tummar tas tacksamt emot!

Catulmare: Det är en annorlunda sättning, kul med nyckelharpa!

Björn: Absolut. Här förevisas endast kvalitetsprodukter.

6 Ia:

skriven

Fruktansvärt det måste vara.

7 En liten tant:

skriven

Ia: Oerhört slitsamt. Idag känner jag djupt med de som drabbades av den stora bussolyckan utanför Uppsala. Fruktansvärt för de som förlorat anhöriga. En tung sorgetid som varar länge och som tär hårt. Men även för de som skadats följer en lång och svår tid som lätt glöms bort. De lever ju...

8 Ia:

skriven

Ja, jag satte också ihop det. Jag tänkte på hur svårt det måste vara att överleva med en skada - som din son. Eller Maria Leissner vars man dog och dotter klarade sig oskadd. Nej... Det är inte mänskligt.

9 Eva:

skriven

Ja jag har ju följt dig/er under hela processen, så tungt för er. All oro, chock, förväntningar som grusas, frågetecken...en sån tuff resa. Men så roligt att han kommit vidare så bra som han har. Man klarar så mycket, fast man inte tror det och trots att det är en jobbig process man går igenom.

10 Pallas:

skriven

Jag har följt länkarna och lyssnat. Mycket bra musik, text och sång!

11 Storm:

skriven

Hej! Lider själv av en förlamad arm i samband med en mc olycka ett bra tag sedan.. Efter en nervtransplantation har jag återfått delvis känslel och rörlighet men strävar hängivet efter att en dag få den fullt fungerande. Hur ligger personen du pratar om till i livet idag gällande hans/hennes skada?mvh

Kommentera här: