Nya avsnitt i tv-serien V

Minns ni tv-serien V - the visitors? Den som handlar om att utomjordingar landar på jorden. De ser ut precis som "vanliga" människor och är trevliga och vänliga. Men de har dolska planer på att stjäla jordens vatten. Bakom den mänskliga masken döljs deras slemmiga ödlenyllen. Det visar sig att de livnär sig på människor som de kidnappar och glufsar i sig. Av och till i varje avsnitt slets masken av på någon till synes vanliga människa  och ödlan kom fram. Iiiiiiihhhh!!

Nu har tydligen nya avsnitt spelats in och sänds varje dag. Media bevakar denna tv-händelse intensivt i vanlig ordning. På till synes vanliga människor spricker masken och den ondeskefulla ödlan tittar fram. Om ni till äventyrs skulle ha missat några avsnitt så följer här en kort resumé.
PREVIOUSLY ON "V the visitors":

Fredrik Federley  spelar ung engagerad  centerpartist med miljösamvete och omsorg om HBT-frågor.
 Otäck musik spelas Ta DAM Ta DAM... masken slits av och...
En drogliberal tittar fram. Vid 27 års ålder, mitt i en framgångsrik politikerkarriär testar han med berått mod både hasch och kokain. Dessutom vill han två år senare ha uppskattning för att han inte ljuger om det. Som en del av det medialt haussade byke som rör sig på Sveriges mest överskattade kvadratkilometer passar han även på att dra en drogliberal lans. "de måste vara upp till var och en vad man stoppar i sig" skriver han med sina egna små händer på den blogg han driver som förbundsordförande för centerns ungdomsförbund.

Göran Persson spelar fryntlig pensionär som inspekterar sin ägandes skog.
Otäck musik spelas  Ta DAM Ta DAM... masken slits av och...
Den gamle socialdemokraten och lobbyistmotståndaren tar jobb hos en PR-byrå som står moderaterna nära. Bakom honom skymtar  Kjell-Olof Feldt som var bland de första av socialdemokraterna som slet av masken när han som fd socialdemokratisk finansminister valde att medverka i moderaternas arrangemang en Almedalsvecka för några år sedan. 

Carl Bildt spelar uppburen politker med världssamvete.
Otäck musik spelas  Ta DAM Ta DAM... masken slits av och...
blottlägger en girighet och en monumental arrogans som går utanpå det mesta. Ropen de skalla vildt, en Emmy till Bildt!!

 Aftonbladets ledning spelar publicister med etik och tankar om samhällsansvar och rycker ut för att rädda miljön från klimathotet
Otäck musik spelas  Ta DAM Ta DAM... maskerna slits av och...
 Aftonbladet upplöses i slem och uppkastningar efter lanseringen av nöjessidorna Klick och rekryteringen av Alex Schulman. En person som inte Stureplanspublikationen ville ha kvar... Redaktionsmötena måste vara rena orgier i cynism.

1 atiR:

skriven

Jösses, vad du får till´et!
Är det dessa åsikter som kallas "girl power"?
Starta ett parti, och du får min röst! (syftar då även på dina tidigare inlägg). Attans så bra du skriver!

2 Pia:

skriven

Stekta gröna tomater måste väl ändå vara en av de allra bästa filmer som gjorts ? Bara älskar den, skratt blandas med gråt. Den som inte sett filmen har verkligen missat något.

3 i:

skriven

hej, jag tycker inte man är en tant om man är född på 50-talet.
ha det bra!

4 En liten tant:

skriven

atiR: Tackar. Tantpower!

Pia: Ja, den filmen håller än. Tänkte direkt på den när jag läste ditt inlägg om "Fula byxor".

i: Nähä. Ja,det får du tycka. Jag har tidigare skrivit inlägg om varför jag kallar mig tant här i bloggen - läs om du vill veta vad jag tycker.

5 Anonym:

skriven

När det gäller alla våra "folkvalda"så vet ju alla,att det där med moral det existerar inte längre,det var längesedan det fanns hos gemeneman!
Men, vi har ju fått det vi förtjänar...eller hur?
Ha en bra (tänkte skriva lördagkväll)men jag men söndagmorgon!Ha det så gott, Serbien har vunnit Eurovision song contest!!!
Hur ofta kommer den låten att spelas på radio.....???
LÄGG NER HELA SKITEN!!!!!!!!!

6 En liten tant:

skriven

anonym: Hos gemene man dvs "vanligt folk" vill jag påstå att det finns en hel del moral däremot verkar den saknas i det ledande skiktet.

7 Krisse:

skriven

Ja, fy för bubblan.Göran Persson eftermäle lämnar en otrevlig smak i munnen.Politiken har blivit sysselsättning för folk som inte har något bättre eller mer lönsamt för sig och vi andra (folket) accepterar denna nomeklaturas rätt att ta för sig i köttgrytorna (det måste ju finnas alternativa karriärer för politiker).Politiken kan inte bli dynamisk igen innan folket lämnar den passiva konsumtionen och börjar intressera sig igen!!

8 systergullan:

skriven

Yes, yes, yes!
Minns V - så spännande och läskig den var!!! :o)

9 atiR:

skriven

Tantpower,, visst inte,, det heter "Kvinnostyrka",, eller?

10 Christina W:

skriven

Du är helt enkelt UNDERBAR!

11 Lars Anders Johansson:

skriven

Hur ska jag nu kunna sova om nätterna?!

12 frktjatlund:

skriven

Mors lille Kalle i skogen gick
lyfte på skjortan och släppte en klick...

Instämmer. AB:s nöjesbilaga har jag häcklat förr och gör det gärna igen, för de är rena rama skiten.

13 Josephine i Haag:

skriven

V glömmer man ju aldrig! vi satt i soffan hela familjen och tyckte det var skitläskigt och sen tittade vi på fortsättningen ändå! Tyvärr missade jag det sista avsnittet (det var väl fem eller så?) av första omgången, sen dess har jag aldrig sett något mer.
Bekännande drogliberaler är förj-t! Den som jag irriterade mig mest på var Virtanen. Det är säkert sant att inte alla som provar åker dit och att den som har "goda anlag" eller "kärleksfull uppväxt" eller vad man nu än vill dra till med kanske klarar frestelserna bättre - vad vet jag? men droger är och förblir droger! Varför ska man ta risken??

Kommentera här: