Äntligen!

Semester semester semester semester semester semester semester...

Och idag gick golvläggaren hem. Med alla sina maskiner.

Hurra.

Men det är bara ett rum som är färdigt...
Det ramponerade hemmet är fortfarande ramponerat.
 F.d. parkettgolv, nybrutal chic betongmix

Men jag (och alla hantverkare) har i alla fall semester semester semester semester semester semester...

1 Bloggblad:

skriven

Så underbart det låter med semester... ska jag säga, som har 8 veckors ledighet. Men jag börjar redan irritera mig på att jag inte kan koppla av när jag är hemma. Jag älskar att vara hemma på semestern, men ser hela tiden saker jag borde/måste fixa. Tänker hela tiden, att i morgon... ska jag vara ledig. Tjosan. Det är nog bäst att åka iväg, dit där det inte finns disk, tvätt- eller nothögar.

2 Nicoline på Fädernegården:

skriven

Vad härligt med semester, jag hoppas du kan koppla av trots det ramponerade hemmet.

3 Inga M:

skriven

Ledigheter tenderar att bara svischa iväg! Pratade igår med en pensionär som lite jovialskt undrade hur i all världen han fick tid över till att jobba förr! Han var mer jäktad nu än någonsin! Så ta det lugnt nu!



Ditt hem påminner om hur det ser ut på min skola just nu. Mögelprover som togs visade på rejält mycket mögel och skolan ska saneras så vi har eventuellt inga lokaler att börja jobba i om någon månad. Och rektor och tekniska är på semester och kopplar av!

4 Gubben:

skriven

Gubbarna runt sjön önskar dig en riktigt skön ledighet!

5 En liten tant:

skriven

Bloggblad: Med ditt jobb så tar det flera veckor att komma ner i semestertempo. Stresshormonhalterna i kroppen är som allra högst när ferierna tar vid. Därför blir det så där - att du bara ser en massa saker som måste fixas. Du är fortfarande inställd på högsta varv s.a.s. och det tar lång tid för kroppen att reducera stresshormonhalten. Det visar stressforskningens resultat. Det är egentligen först nu du kan räkna att själva semestern börjar.



Nicoline: Jag har fint på min balkong där jag tillbringar mesta tiden. :-)



Inga: Å hu! för mögel!!! Hoppas vekrligen att de får bort det. Ja, ni får väl starta en "Ur- och-skur"-skola dvs vistas utomhus hela tiden som den förskoleinriktningen gör. Lite bökigt med elevernas böcker och så där men allting går... ;-)



Gubben: Tanten tackar för vänligt tillrop.

Kommentera här: