Tivoli utanför sovrummet

Jag är en god människa. Det kan jag konstatera efter att ha tänkt goda och snälla tankar från kl 11 till kl 01, fyra dagar i sträck. De goda tankarna har handlat om att det är roligt för barnen... med karuseller och annat som hör till tivolin.

Det var en kraftansträngning att vara god så länge då tivolit stått parkerat rakt utanför mitt sovrumsfönster i fyra dagar. Ungefär 15 meter från mitt sovrumsfönster svingades folk illskrikande till hög pulserande musik i karusellen StarDancer... från 11 till 01.

Och eftersom det inte var den enda karusellen så var ljudvolymen mycket hög från 11 till 01... Lägenheten liksom vibrerade och man fick ha tvljudet på högsta volym för att överhuvudtaget höra vad som sas där.

Någon glad person har lagt ut karusellen på youtube från en helt annan stad.
1 Bloggblad:

skriven

Med riktigt tur hade du kunnat få ett trevligt nattsällskap inslungat genom fönstret. Serverat på bricka, liksom.

2 En liten tant:

skriven

Bloggblad: Grannarna på nedersta våningen fick faktiskt det. Nattligt sällskap. Dock inte via karusellen som sådan men som en spinoff- (hm) effekt av hela alltet. Yngre man beväpnad med kniv trängde sig på via uteplatsen. Det gick bra. Men inte vad man förknippar med en stilla hemmakväll.

3 Annika:

skriven

Det låter ju helt galet, crazy med ett tivoli utanför fönstret. Att du inte blev tokig!?

4 Fröken Leijon:

skriven

Hur stod du ut, utan att kunna avnjuta alla kluriga gåtor med Tom Barnaby i lugn och ro :)

5 Orpon:

skriven

Storsint av dig!

Kommentera här: