Gott Nytt ÅrYes, Tant is back in town.
Cybertown - vill säga.
ÄNTLIGEN har jag fått tillbaka min riktiga dator! Lång hösts färd mot bloggnatt, har det varit. Den söta minidatorn fungerar jättebra för epost, surfande och bankärenden. Men för en skumögd tant blev pytteskärmen till sist en alltför jobbig grej när det kom till att skriva mina blogginlägg och framför allt att läsa andras.

Det har ju inte direkt saknats uppslag till sarkastiska inlägg i debatten så abstinensen har understundom varit svår.
Saknaden efter bloggkontakterna likaså. Jag var så gott som övertygad om att tanten raderat sig själv ur era medvetanden. Men jisses så glad och förvånad jag blev när jag återkom idag och fann alla hälsningar. Stort tack!

Efter nyårsfirandet tar jag nya bloggtag och tills dess önskar jag er alla en trevlig nyårsafton och ett hejdundrande lyckat år 2009!
1 Inga M:

skriven

Märkligt är det med telepati!! Jag har inte varit här på ett tag och kollat, men fick en känsla av att jag borde gå¨in nu. Och det var ju i exakt rätt ögonblick!Gott Nytt År får man väl säga så här i de sista skälvande dagarna på det gamla året. Och välkommen tillbaka! Du har varit saknad!

2 frktjatlund:

skriven

Welcome back little tant!

3 farmorgun:

skriven

Välkommen tillbaka! Du har varit saknad. Önskar dig ett riktigt gott nytt år!

4 Nicoline på Fädernegården:

skriven

Om du visste vad jag har saknat dig. Vad fint du har klätt dig nu till nyår. Med handen i den positionen kan man bara ana vad som komma skall;)

Jag önskar dit ett Gott Nytt År och God Forsättning!

5 malou:

skriven

Hurra, vad bra att du är tillbaka! En jättefin avslutning på det gamla året, och jag gläder mig till att höra mycket från dig i det nya!

6 ab:

skriven

Välkommen tillbaka och Gott Nytt År!

(Inte 17 glömmer man dig i första taget...)

7 Bloggblad:

skriven

Du är saknad! Och jag förstår dig helt och fullt angående liten skärm. Jag som hade drömt om en liten fin laptop... tur att jag fick prova och se att det inte var nåt för mig. Min nya skärm är stor och fin och ljus - bilder blir knivskarpa, det känns som en stor lyx med ny dator.Fast... jag ligger lite lågt med bloggandet, har så mycket annat jag vill göra när jag är ledig.

8 Marie:

skriven

Åh, vad trevligt med... - en come back ;-)). Du är efterlängtad.Önskar även dig ett riktigt Gott Nytt År!!!

9 Ulf:

skriven

Gott nytt år, Tant!

10 carulmare:

skriven

Gott nytt år från mig också! Jag kan inte heller arbeta så bra med min bärbara dator, just för ögonens skull. Men vilken underbar teckning! Måste ha varit en... elektrisk! nyårsafton. :)

11 Boy-boy:

skriven

Ja, jag började undra om Mårran hade tagit tant, men vågade inte fråga.

12 Christina W:

skriven

Jag önskar dig en riktigt God Fortsättning på ditt nya år både i bloggvärlden och den riktiga världen där utanför

13 turmalin:

skriven

Hej! Jo, du går in på youtube och markerar den nedre av de två adresserna, där det står "embed", tryck Ctrl c, sedan så går du in i din blogg till nytt inlägg, men tryck på "ändra redigerare" längst ner till höger under det nya inlägget så att alla ikoner o.dyl försvinner ovanför, därefter markerar du i inlägget med musen sedan trycket du Ctrl v. Klart!

14 turmalin:

skriven

Och god fortsättning!!

15 turma:

skriven

Glömde säga att det första du gör på youtube är att trycka på det runda blå hjulet till vänster om embedadressen. Sedan följer instruktionerna du som ovan.

16 turma:

skriven

Nu är jag trött. Förlåt. Det runda hjulet till HÖGER om embedadressen skull det stått i förra inlägget..!!

17 ullrika:

skriven

klart hon inte är bortglömd lilla tant!

skynda nu att formulera kvicka nya vansinnigt roliga läsningar!

18 En liten tant svarar alla:

skriven

God fortsättning på 2009!

Tack för alla vänliga hälsningar och tillrop.

Mitt värdpar fick influensa mitt i den trevliga nyårsmiddagen och blev tvungna att gå till sängs, vilket inte hindrade oss andra från att fira in det nya året.Empati sparas till andra tillfällen då inte parmaskinka, mozzarella, älgrulader och punchparfait står på bordet... Uppumpad på echinacae och vitlökskapslar griper jag mig nu bloggverket an.

Kommentera här: