Stampat jordgolv

Nu har rivningen av det vattenskadade börjat. Jag har nu stampat jordgolv i stora delar av bostaden, eller snarare betonggolv. På bilden ser man en del av köket och vardagsrummet. Komplett med värmealstrande och högljudd tork. I ett annat rum är allt utrivet och en annan värmealstrande och högljudd tork står där inne.

Man kan skärskåda min nya inredningsstil om man klickar på bilden.

Vissa möbler har redan burits ut och magasinerats men en del har tryckts in i det enda oskadade rummet.När golven har torkat ska ALLA möbler ut. Då kommer jag att ha en enda sittplats kvar. Rättare sagt en ända sittplats - toalettstolen.

Om den riktiga värmen dröjer där ute i grönskan beror det på att jag uppsänt böner till allehanda makter om att ligga lågt med temperaturen. Jag har tropiska nätter inomhus redan med hjälp av torkarna.
1 Bloggblad:

skriven

ÅÅååå, jag lider med dig... Har genomlevt ett par renoveringar och vet vad det innebär.

2 Inga M:

skriven

Du har mitt medlidande och mina sympatier. Hoppas det går snabbt över i alla fall så att Du kan återgår till normalt liv.Om det blir en fin helg, så som det ser ut i alla fall, så kan Du ju få vara utomhus istället.Ha det bra!

3 Nicoline på Fädernegården:

skriven

Kära lilla tant!Frukta icke!Det blir bättre när det är över men ack så förfärligt när det pågår. Jag har också genomlidit renovering av vatten och mögelskador.

4 En liten tant:

skriven

Bloggblad, Inga och Nicoline: Tack ska ni ha, det känns bra att ha ert medlidande! Jag "fruktar icke" utan utvecklar ett tunnelseende som riktas framåt till den dag då allt är åtgärdat.5 turmalin:

skriven

Hoppas det snart blir bättre!!

6 Anonym:

skriven

Näääääääm,inte ska du behöva uppleva det. Men när allting är färdigt så har du ett fräsch golv i alla fall. Men mycket tid och kraft för att iordningställa. oj oj..

7 Josephine i Bryssel:

skriven

Extra varma nätter... och det är inte ens juli ännu...

Kommentera här: