HåHåjaja

Efter en enveten och totaldäckande förkylning återvände jag till bloggvärlden och drog igång debatt.

Av någon anledning rinner ett citat ur Gösta Berlings saga av Selma Lagerlöf upp i mitt huvud

"Men nu voro sjukdomen och febern bort.
 Hon var åter kall och klok.
 Det tycktes henne, som om hon ensam vore klok i denna värld av dårar."

Men den sköna Marianne hade ju haft smittkopporna så citatet är naturligtvis inte tillämpligt i något som helst annat sammanhang.
1 Sylvia:

skriven

Läste ditt förra inlägg. Ja de ungdomarna, de ungdomarna! Fick en liten märklig kommentar som jag inte vet hur jag skall tyda när jag skrev att jag börjat jobba som volontär. Om jag minns rätt ur minnet så tyckte en här unge mannen att "det var intressant att jag började som volontär i det här skedet i livet". Hallå där - tror de att alla över 25 får sina hjärnceller raderade över natten eller ... Men jag var nog ganska kaxig själv i den åldern.

2 En liten tant:

skriven

Sylvia: Är du helt förryckt - ger du dig ut som volontär när du borde sitta hemma och virka antemakasser? Visste du inte att livet tar slut efter 26!?!?!? Skämt åsido så var vi världsbäst även vi när vi var 25.

3 Ulf:

skriven

Hmmm...jag är fortfarande världsbäst (en liten kommentar till kommentarerna)

Ha en bra kväll

4 Gubben:

skriven

Tänke osökt på Stenmarks berömda uttalade: "Det är inte lätt att förklara för en som int begrip".Du är bara för bra! Jag själv skulle aldrig orkat...

5 Nicoline på Fädernegården:

skriven

Jag har följt dina inlägg och den här debatten, (också. Du vet att jag beundrar din förmåga att alltid stå rak när det stormar och inte ge vika. Du är bäst!

Hoppas att du kryat på dig.

6 Marie:

skriven

Mm...säg inte det....

7 En liten tant:

skriven

Ulf: Ja naturligtvis. Det upphörde ju aldrig för vår del.Gubben: Det är en hel del som osökt dyker upp i dessa sammanhang. Tack för support!Nicoline: Tack ska du ha men så har jag hosta också! Av att ha stått i stormen.Marie: Nä, men det föreföll klädsamt att skriva så. :-)

8 ab:

skriven

Ja, när man tar upp piratfrågor blir det snabbt fullt hus. Du efterlyste privatmoral och det är väl nyckelfrågan - folk verkar inte vara riktigt vana vid att hålla sig med privatmoral längre.

9 malou:

skriven

Hurra för lilla tanten, och alla andra tanter. Vi behövs!

10 Audi A3 Sportback 2.0T Quattro:

skriven

ab: "Ja, när man tar upp piratfrågor blir det snabbt fullt hus. "Så sant, så sant. Vem sa att ungdomar idag inte bryr sig om integritet, demokrati och politik?Uppenbarligen gör de det, då det blir fullt hus t o m på bloggar som nämner de här frågorna.11 Inga M:

skriven

Efter en tids bloggavhållsamhet så brukar skrivarlusten frodas!

12 atiR:

skriven

Gött att febern släppt sitt grepp.

Citatet är ju utomordentligt bra, hur man än tolkar det.skratt

13 XONX:

skriven

Trevligt :P

Kommentera här: