Tant goes konstfack

Tant medverkar nu på Moderna Museets film- och videoutställning PLAY. Se vad en liten gumma kan gno fram videokonst när hon får tillgång till Moderna Museets verktyg. Verket är djupt och brett och heter Måndagmorgon.

För den känslige föreslår jag att man SÄNKER ljudet på sin dator.

Visserligen blir inte upplevelsen densamma men står man inte ut med helheten så är man ju ingen konstkännare i alla fall så who cares?
För den som vill skapa ett eget arbetsprov till en ansökan till Konstfack klickar man här och skapar ett odödligt videoverk av stor betydelse för samhällsutvecklingen där man ställer de avgörande frågorna som problematiserar hela alltet.

Glöm inte att under arbetets gång utropa "Jag är konstnär"  och "Allt jag gör är konst" .

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,
1 Bloggblad:

skriven

hehe... jag har misstänkt att det är så mycket av modern konst blir till. Under glada utrop om att man är konstnär.Skönt att jag fick det bekräftat, för ibland har jag trott att jag saknat nån "förstår-konst-gen".

2 En liten tant:

skriven

Bloggblad: Serietecknaren Berglin kommenterade i förra veckan detta med konst enligt Konstfack i vår lokalpress - alltså i en seriestrip - tyvärr finns den inte på nätet än men den var oerhört träffande.Typ att UTBILDA sig till provokatör mot samhället på statligt finansierad utbildning och med statliga studiemedel.

3 Inga M:

skriven

Roligt att finna Dig tillbaka i "vanligt" bloggande igen fast jag förstår att debatten om piratandet har varit intressant, djup och långvarig. Visst måste man få fördjupa sig ibland och inte bara svepa över lite ytligt som vi för det mesta gör.Jag ser att Tant har startat upp sin konstnärliga bana. Jag lyckades inte ta mig in på rätt ställe för att beskåda förstlingsverket, hamnade i diverse rundgång på knapptryckningar bara. Men jag litar på att det håller högsta konstnärliga kvalitet. Det räcker ju numera att vara lite allmänt tvärs emot för att bli erkänd konstnär, så vi gravt medelålders tanter i värsta No- bullshit -time -åldern borde vara kvalificerade per automatik.Jag och Börjes konstblogg har luftat våra "fördomar" om konst på våra respektive bloggar under Din tid i pirat-exil.4 En liten tant:

skriven

Inga: No-bullshit-åldern - vilket utmärkt uttryck! För att se mitt förstlingsverk behöver man bara klicka på filmrutan ovan. Men som sagt jag varnar för ljudet!!

5 Gubben:

skriven

Så härligt att även en liten tant ger den moderna konstens avarter och dess påskyndare en snyting! Som jag alltid tyckt: Alla behöver en liten tant! :O

6 Anonym:

skriven

Hahahaha...samma underbara lilla tant som jag är van vid...hahhaha tack för ett underbart skratt ...och klockan är bara åtta och dessutom måndagmorgon ;-)

7 En liten tant:

skriven

Gubben: Ja fler tanter och gubbar åt folket! Åtminstone så'na tanter och gubbar som vi,säger jag skrytsamt.Anonym: Glad åt att ha livat upp din morgon!

8 Thomas O.:

skriven

Lysande! Tag snuskigt bra betalt!

9 ullrika:

skriven

jag är nog ingen konstkännare jag. orkade inte ens se klart på spektaklet...

10 ullrika:

skriven

hoppas du inte tog illa upp nu! inte alls min mening nämligen!

11 SaraVide:

skriven

Ja, värre har man ju sett!Kolla in min töntiga konstärsblogg:

http://www.saravide.se/blogg

All the best.

Kommentera här: