Åke Green

Ja, så blev han friad. Tack för det Europadomstolen - ja just det Europadomstolen. En fällande dom skulle enligt HD aldrig ha hållit i Europadomstolen. Pastor Greens åsikter är fullständigt motbjudande men nu kan vi diskutera just det istället för att käbbla om han har rätt ha åsikter.
När jag hade skrivit så här långt hittade jag Kamikazepilotens inlägg på samma tema. Jag vek genast in tangentbordet och bugar mig! Läs där istället så får ni en välformulerad, drastisk och lysande argumentation för varför det var så rätt att fria pastorn.

Hundsmuggling

Hur dum får man bli och ändå gå lös och behålla sin rösträtt! Nu köper korkade människor insmugglade dvärghundar pga att efterfrågan på sådana små kryp ökat eftersom Paris Hilton släpar omkring på ett stackars djur som vore det en handväska eller smycke. Fy för den lede! Hundar kan aldrig må väl av smuggeltransporten. Till detta kommer att risken för farliga, dödliga sjukdomar ska föras in i Sverige ökar enormt. Kalla fakta TV4 gör reportage om detta. Del två sänds visst ikväll.
Hundarna är inte direkt gratis så det är folk med mycket gott om råd som på detta vis skapar en marknad som utsätter djuren för lidande och hela landet för smittorisker. Vilka ärkeegoister!
Redan innan detta blev känt kände jag stor tveksamhet inför trenden med dvärghundar som accessoarer. Djur är inte tillbehör till modemedvetna tjejer, de är levande varelser med egna behov. Alltså hur dum får man bli?

94 barn försvunna

Allt fler vidrigheter begås mot barn. Detta oerhörda som misstänks ske med kinesiska barn som via Sverige skickas vidare ut i Europa till gud-vet-vad, går nästan inte att ta in. En komplett affärsverksamhet bestående i handel med barn har pågått medan man själv gått omkring och klagat över mörkret eller att bussen är sen. Slutmålet för barnen sägs vara länder i västeuropa och nordamerika. Jag mår illa.
Det känns inte något vidare att porten in till västvärlden är Sverige. Varför valde man just vårt land? Är det enklast att ta sig in här? Blir detta ytterligare bränsle i invandringsdebatten? Och hur i herrans namn kommer barnen så lätt ut ur Kina? Frågor, frågor, frågor.
Man vill ju bara skrika och gråta!